Spouwmuurisolatie Drenthe

Spouwmuur laten isoleren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Drenthe? Vraag in één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan en krijg binnen twee werkdagen een prijsopgave op maat. Daarna beslis jij of je de spouwmuur van je woning wilt laten isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie en de isolatiemonteurs voorzien je graag van advies. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom spouwisolatie?

Isolatie van de spouw kent veel voordelen. Door isolatie heb je straks minder stookkosten en dus structureel een lagere energierekening. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van de spouwmuur is de meest populaire vorm als het gaat om isolatie in Drenthe. Bij spouwmuurisolatie wordt de spouw (de luchtruimte) tussen de binnen- en de buitenmuur voorzien van isolatiemateriaal. Dit kan alleen gebeuren als de ruimte tussen beide muren minimaal 4 centimeter breed is. Neem daarom vrijblijvend contact op voor gratis advies.

Spouwmuur isoleren

Spouwmuur isolatie is een klus die doorgaans al in één dag kan worden gedaan. Via enkele boorgaten in de muur wordt de spouw gevuld met isolatie. De grootte van deze gaten is afhankelijk van het type isolatiemateriaal. En na het vullen wordt alles weer netjes dichtgemaakt. Dat gebeurt uiteraard met specie in dezelfde kleur als van de bestaande voegen. Je ziet er daarna dus niets meer van.

Isolatiemateriaal

Een spouwmuur isoleren kan met allerlei materialen. Het type isolatiemateriaal hangt ondermeer af van de breedte van de spouwmuur. Bij een smallere spouw wordt meestal UF-schuim, CFK-vrij purschuim of een schuimparel van PS (polystyreen) geadviseerd. En bij een bredere spouw wordt vaker steenwol of glaswol gebruikt voor spouwmuurisolatie. Wij adviseren je hierin graag gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor spouwmuurisolatie in Drenthe

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Provincie Drenthe

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Drenthe. Woon je in de gemeente Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Midden-Drenthe, Meppel, Noordenveld, Tynaarlo of Westerveld? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.