Spouwmuurisolatie Assen

Spouwmuur isoleren?

In Assen kiezen de meeste mensen voor spouwmuurisolatie om hun huis beter warm te houden. Denk je erover na hoe je de spouw kunt isoleren en wat dat zou kosten? Stuur ons dan een e-mail om een prijsopgave aan te vragen en gratis advies te krijgen. Na een vrijblijvend adviesgesprek waarin je advies krijgt, beslis je zelf of je wel of niet wilt investeren in spouwmuurisolatie. Je zit dus nergens aan vast. Als dit je interesseert, staan we klaar om je kosteloos te helpen bij het aanvragen van mogelijke subsidies. Binnen 2 dagen kun je een reactie van ons verwachten!

Isolatiebedrijf Drenthe

Contact

Voordelen spouwisolatie

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie is zeer geschikt voor alle huizen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980. Huizen die ouder zijn, hebben meestal geen tussenmuur. En nieuwe huizen zijn vaak al voldoende geïsoleerd. In Assen en omstreken zijn er tal van huizen te vinden die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980. Je kunt het bouwjaar van je woning opzoeken via het Kadaster. Let wel, voor spouwisolatie is het belangrijk dat de ruimte tussen de muren minstens 4 cm breed is. We controleren dit als we je huis in Assen bezoeken.

Spouwmuurisolatie Assen

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor het isoleren van spouwmuren hangt vooral af van het aantal vierkante meters van de muur die geïsoleerd moet worden. In Assen variëren de kosten tussen de €700 en €3.500 voor spouwmuurisolatie. Wil je een idee krijgen van de kosten voor jouw eigen huis? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Binnen twee werkdagen sturen we je een nauwkeurig prijsvoorstel. Dit is helemaal gratis en vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Subsidie in Assen

Ook in dit jaar zal er weer in Assen subsidie verstrekt worden voor spouwmuurisolatie. Individuen die ervoor kiezen om enkel de spouwmuur te isoleren, kunnen een terugbetaling van 15% van de kosten ontvangen. Maar als je binnen 24 maanden na het isoleren van de spouwmuur nog een isolatiemaatregel laat uitvoeren, zal dit percentage verhoogd worden tot maar liefst 30%. Dit maakt het isoleren van de spouwmuur erg aantrekkelijk. Er zijn voorwaarden van toepassing, waarover we je graag meer uitleg geven in een vrijblijvend adviesgesprek. Bovendien staan we gratis ter beschikking om je te helpen bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Assen.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je weten wat spouwmuurisolatie kost in Assen? Vraag heel gemakkelijk binnen een minuut een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een persoonlijke prijsopgave op maat. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van de kosten om de spouwmuren van je huis te isoleren. Dit is helemaal vrijblijvend, dus je hebt geen enkele verplichting. Om een nauwkeurige prijs te krijgen, geef je bij de offerteaanvraag het aantal vierkante meters van de muren op. Trek daar het oppervlak van de ramen van af en tel er 0,5 meter onder bij op, want de spouwmuur loopt nog een stukje door onder de grond.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor spouwmuurisolatie in Assen

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Assen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Assen is werkzaam in heel Assen en omgeving, dus onder andere in Anreep, Baggelhuizen, De Haar, Graswijk, Kloosterveen, Lariks, Loon, Marsdijk, Noorderpark, Norgervaart, Peelo, Pittelo, Rhee, Schieven, Ter Aard, Ubbena, Witten, Zeijerveen en Zeijerveld. Wil je de spouwmuur van je woning laten isoleren? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.