Spouwmuurisolatie Coevorden

Spouwmuur isoleren?

In Coevorden is spouwmuurisolatie buitengewoon populair voor een betere woningisolatie. Wil je ontdekken wat jouw opties zijn en wat het kosten zou? Stuur ons een verzoek voor een gratis offerte en een vrijblijvend adviesgesprek. Je zit nergens aan vast. Na het gesprek beslis je geheel autonoom of spouwmuurisolatie de juiste keuze is voor jou. Er zijn absoluut geen verplichtingen. En mocht je interesse hebben, dan helpen we je eveneens kosteloos met het aanvragen van subsidie. Binnen slechts twee dagen mag je altijd een reactie van ons verwachten!

Isolatiebedrijf Drenthe

Contact

Voordelen spouwisolatie

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie werkt goed voor huizen gebouwd tussen 1920 en 1980. Oude huizen van voor 1920 hebben meestal geen spouwmuur en nieuwere huizen na 1980 zijn meestal al goed geïsoleerd. In Coevorden en omgeving vind je veel huizen uit die periode. Je kunt het bouwjaar van je huis controleren bij het Kadaster. Het is allen wel belangrijk dat de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur minstens 4 centimeter breed is voor spouwmuurisolatie. We kunnen dit meten wanneer we bij je langskomen in Coevorden.

Spouwmuurisolatie Coevorden

Kosten spouwmuurisolatie

De prijs voor spouwmuurisolatie hangt af van je woningtype en de oppervlakte van de spouwmuur die je wilt isoleren. Ook het soort isolatiemateriaal speelt natuurlijk een rol. In Coevorden variëren de kosten meestal tussen €700 en €3.500. Wil je een exacte schatting voor jouw huis? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. We sturen je dan altijd binnen twee werkdagen een gratis en vrijblijvende prijsopgave.

Subsidie in Coevorden

In Coevorden blijft de subsidie voor spouwmuurisolatie ook dit jaar weer beschikbaar voor woningeigenaren. Als je er ook voor kiest om je spouwmuren te isoleren, kun je dus 15% van de kosten terugkrijgen. En als je binnen 24 maanden na isolatie extra isolatiemaatregelen laat uitvoeren, wordt dit percentage zelfs 30%. Dit maakt spouwmuurisolatie dus nóg aantrekkelijker. We leggen de voorwaarden graag uit tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zonder verplichtingen. Ook helpen we je kosteloos bij het aanvragen van de subsidie voor spouwmuurisolatie in Coevorden.

Spouwmuurisolatie offerte

Benieuwd geworden naar de kosten van spouwmuurisolatie in Coevorden voor jouw huis? Vraag dan simpelweg binnen een minuut een offerte aan en ontvang in twee werkdagen een persoonlijke prijsopgave. Zo krijg je een duidelijk beeld van de investering. Deze prijsopgave is geheel vrijblijvend, dus geen verplichtingen of iets dergelijks! Vermeld bij je offerteaanvraag altijd het aantal vierkante meters van de muren. Trek dan het oppervlak van de ramen af en tel een halve meter onder de grond erbij, omdat de spouwmuur zich daar uitstrekt. Zo is de offerte zo nauwkeurig mogelijk.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor spouwmuurisolatie in Coevorden

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Coevorden

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Coevorden is werkzaam in heel Coevorden en omgeving, dus onder andere in Aalden, Achterste Erm, Benneveld, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Diphoorn, Eldijk, Erm, Gees, Geesbrug, ’t Haantje, Holsloot, Langerak, Meppen, Nieuwe Krim, Nieuwlande, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Veenhuizen, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo en Zwinderen. Wil je de spouwmuur van je woning laten isoleren? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.