Spouwmuurisolatie Emmen

Spouwmuur isoleren?

In Emmen is spouwmuurisolatie veruit de meest populaire manier om je huis beter te isoleren. Denk je na over hoe je je spouwmuur kunt isoleren en wat dat zou kosten voor je huis? Stuur ons een e-mail om een offerte aan te vragen en advies te krijgen, zonder dat je ergens aan vastzit. Na een vrijblijvend adviesgesprek kun je zelf beslissen of je wel of niet voor spouwmuurisolatie wilt gaan. Je bent niet verplicht om iets te doen. Als het je interesseert, zijn we er om je gratis te helpen bij het aanvragen van eventuele subsidies. Binnen 2 dagen kun je een antwoord van ons verwachten!

Isolatiebedrijf Drenthe

Contact

Voordelen spouwisolatie

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie werkt erg goed voor huizen die gebouwd zijn tussen 1920 en 1980. Oude huizen van vóór 1920 hebben meestal geen spouwmuur, terwijl nieuwe huizen die na 1980 zijn gebouwd meestal al genoeg zijn geïsoleerd. In Emmen en omgeving zijn er veel huizen te vinden die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Je kunt het bouwjaar van je huis opzoeken via het Kadaster. Voor spouwmuurisolatie is het wel belangrijk dat de ruimte tussen de muren minstens 4 cm breed is. We kunnen dit voor je controleren wanneer we jouw huis in Emmen bezoeken.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor het isoleren van spouwmuren zijn afhankelijk van het type huis en de oppervlakte van de te isoleren muur in m2. In Emmen liggen de kosten doorgaans tussen de €700 en €3.500 voor spouwmuurisolatie. Wil je een precies idee hebben van de kosten voor jouw eigen huis? Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie. Binnen twee werkdagen sturen we je een prijsvoorstel. Dit is helemaal gratis en je zit nergens aan vast.

Subsidie in Emmen

Ook dit jaar kun je in Emmen nog steeds subsidie krijgen voor spouwmuurisolatie. Mensen die ervoor kiezen om alleen hun spouwmuren te isoleren, kunnen 15% van de kosten terugkrijgen. En als je binnen 24 maanden na de isolatie extra isolatiemaatregelen neemt, wordt dit percentage zelfs verhoogd naar 30%. Dit maakt het isoleren van de spouw extra interessant. Er zijn enkele regels waaraan je moet voldoen, en we leggen je graag meer uit tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zonder verplichtingen. Ook helpen we je graag gratis met het aanvragen van de subsidie voor spouwmuurisolatie in Emmen.

Spouwmuurisolatie offerte

Benieuwd naar de prijs van spouwmuurisolatie in Emmen? Vraag eenvoudig binnen één minuut een offerte aan en ontvang binnen 2 werkdagen een persoonlijke prijsopgave op maat. Hiermee krijg je een duidelijk beeld van wat het kost om de spouwmuren van je huis te isoleren. Deze inschatting is vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Voor een nauwkeurige prijs, geef bij de offerteaanvraag het aantal m2 van de muren op. Trek het oppervlak van ramen eraf en tel er een halve meter onder de grond bij op, omdat de spouwmuur zich daar uitstrekt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor spouwmuurisolatie in Emmen

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Emmen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Emmen is werkzaam in heel Emmen en omgeving, dus onder andere in Klazienaveen, Barger-Compascuum, Erica, Emmer-Compascuum, Nieuw-Amsterdam, Nieuw-Dordrecht, Roswinkel, Nieuw-Weerdinge, Veenoord, Schoonebeek, Weiteveen en Zwartemeer. Wil je de spouwmuur van je woning laten isoleren? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.