Isolatiebedrijf Hoogeveen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Hoogeveen en omgeving!

Isoleren in Hoogeveen

Isolatiebedrijf in Hoogeveen nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Hoogeveen. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in isolatie van particuliere woningen. We isoleren bestaande én nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Hoogeveen en regio helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie is het isoleren van de bodem van een woning. Hierbij wordt isolatiemateriaal aan de onderkant van de kruipruimte geplaatst, waardoor een droge en warme luchtlaag ontstaat. Deze laag houdt vocht en kou tegen dat anders via de bodem omhoog komt. Zo blijft de warmte langer in jouw huis in Hoogeveen hangen. Ook bij een vochtige of natte bodem is bodemisolatie aan te raden.

Vloerisolatie Hoogeveen

Vloerisolatie wordt geplaatst aan de onderzijde van de vloer en helpt om vocht en kou vanuit de kruipruimte tegen te gaan. Het zorgt bovendien voor energiebesparing en meer comfort. Wil je de vloeren van jouw woning in Hoogeveen laten isoleren? Neem gerust contact op voor advies over vloerisolatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is het isoleren van de spouw tussen de binnen- en de buitenmuur van een woning. Het is de meest populaire vorm van isolatie in Hoogeveen. Het isoleren van een spouwmuur zorgt ervoor dat hitte ’s zomers buiten blijft. En in de winter zal het binnen langer warm blijven. Dat betekent minder kosten en meer comfort. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van spouwmuurisolatie in Hoogeveen? Neem dan contact op.

Gevelisolatie Hoogeveen

Gevelisolatie is het isoleren van de buitenkant van een huis, ook wel muurisolatie genoemd. Isolatie van de gevel is mogelijk bij iedere woning in Hoogeveen. Er is keuze uit allerlei materialen, kleuren, vormen en het type afwerking. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden voor gevelisolatie. Onze isolateurs bieden je graag een offerte op maat aan.

Dakisolatie Hoogeveen

Dakisolatie kan bij een plat dak én schuin dak worden uitgevoerd, en aan de binnen- of buitenkant. Bij isolatie aan de binnenzijde van het dak wordt het materiaal tegen de dakconstructie bevestigd. Bij isolatie van buiten moeten alle pannen, panlatten en stoftengels van het dak worden gehaald. Wij adviseren je graag welke vorm van dakisolatie het beste past bij jouw situatie.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Hoogeveen

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Hoogeveen is actief in de hele gemeente. Woon je in Hoogeveen, Alteveer, Elim, Fluitenberg, Nieuweroord, Hollandscheveld, Pesse, Nieuw Moscou, Nieuwlande, Nijstad, Noordscheschut, Stuifzand, Tiendeveen of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en advies.