Spouwmuurisolatie Hoogeveen

Spouwmuur isoleren?

In Hoogeveen is spouwmuurisolatie enorm populair om je woning beter te isoleren. Wil je weten hoe je je spouwmuur isoleert en wat het kost? Stuur ons een aanvraag voor een gratis offerte en een vrijblijvend advies. Je zit nergens aan vast. Na het adviesgesprek beslis je zelf of spouwmuurisolatie iets voor jou is. Geen enkele verplichting dus. En als je interesse hebt, helpen we je ook gratis met subsidie aanvragen. Binnen twee dagen ontvang je altijd een reactie van ons!

Isolatiebedrijf Drenthe

Contact

Voordelen spouwisolatie

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie is bijzonder effectief voor woningen gebouwd tussen 1920 en 1980. Oude woningen van voor 1920 beschikken doorgaans niet over een spouw, terwijl nieuwere huizen na 1980 meestal al voldoende isolatie hebben. In Hoogeveen en de omliggende gebieden zijn er tal van huizen te vinden die vallen binnen het tijdvak van 1920 tot 1980. Het bouwjaar van je woning kun je opzoeken bij het Kadaster. Het is wel van belang dat de ruimte tussen binnen- en buitenmuur minstens 4 cm breed is voor spouwmuurisolatie. We kunnen deze afmetingen voor je checken wanneer we een bezoek brengen aan je woning in Hoogeveen.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor de isolatie van de spouwmuur varieert van het woningtype en het aantal vierkante meters van het te isoleren muuroppervlak. In Hoogeveen schommelen de kosten vaak tussen €700 en €3.500 voor spouwmuurisolatie. Wil je een nauwkeurige schatting ontvangen voor jouw specifieke woning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere details. Binnen twee werkdagen bezorgen we je een prijsvoorstel, geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

Subsidie in Hoogeveen

Dit jaar in Hoogeveen blijft wederom de subsidie voor spouwmuurisolatie beschikbaar. Iedereen die besluit om zijn of haar spouwmuren te laten isoleren, kan 15% van de kosten terugontvangen. Bovendien, wanneer je binnen 24 maanden na isolatie nog extra isolerende maatregelen neemt, stijgt dit percentage zelfs tot 30%. Deze verhoging maakt het isoleren van de spouw des te aantrekkelijker. Er zijn enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden, welke we graag toelichten tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zonder verplichtingen. Daarnaast staan we kosteloos voor je klaar om je te assisteren bij het aanvragen van de spouwmuurisolatie-subsidie in Hoogeveen.

Spouwmuurisolatie offerte

Nieuwsgierig geworden naar de exacte kosten van spouwmuurisolatie in Hoogeveen voor jouw huis? Vraag eenvoudigweg in slechts één minuut een offerte aan en ontvang binnen twee werkdagen een op maat gemaakte prijsopgave. Hiermee verkrijg je een helder overzicht van de investering voor het isoleren van je woning z’n spouwmuren. Deze schatting is vrijblijvend, dus er zijn geen verplichtingen. Om een zo nauwkeurig mogelijke prijs te krijgen, dien je bij je offerteaanvraag het aantal vierkante meters van de muren op te geven. Trek vervolgens het oppervlak van de ramen af en voeg een halve meter onder de grond toe, omdat de spouwmuur zich daar uitstrekt.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor spouwmuurisolatie in Hoogeveen

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Hoogeveen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Hoogeveen is werkzaam in heel Hoogeveen en omgeving, dus onder andere in Alteveer, Elim, Fluitenberg, Nieuweroord, Hollandscheveld, Pesse, Nieuw Moscou, Nieuwlande, Nijstad, Noordscheschut, Stuifzand en Tiendeveen. Wil je de spouwmuur van je woning laten isoleren? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.