Isolatiebedrijf Westerveld

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Westerveld en omgeving!

Isoleren in Westerveld

Isolatiebedrijf in Westerveld nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Westerveld. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Westerveld helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie

Vocht en kou vanuit de kruipruimte zorgt voor een fors hogere energierekening en is bovendien niet comfortabel. De verwarmde lucht in de woning koelt hierdoor namelijk sneller af. Om dit te voorkomen kun je kruipruimte isolatie laten uitvoeren. Door de kruipruimte te isoleren krijgt kou geen kans meer. Het blijft dan langer warm in huis en het scheelt aanzienlijk in de stookkosten.

Vloerisolatie Westerveld

Vloerisolatie helpt tegen kou en vocht vanuit de bodem. In plaats van bodemisolatie kun je dus ook kiezen voor het isoleren van de vloer. Het isolatiemateriaal wordt in dat geval aan de onderkant van de vloer óf de bovenkant van de kruipruimte geplaatst. Deze vorm van isoleren zorgt voor meer comfort en energiebesparing. Deze keuze tussen bodem- en vloerisolatie hangt af van je vloer.

Spouwmuurisolatie

In Westerveld is spouwmuurisolatie een van de meest gekozen vormen van isoleren. Bij isolatie van de spouw krijg je zowel in de zomer als winter namelijk veel comfort. Dat komt vooral omdat spouwmuurisolatie ‘s zomers de hitte buiten de deur houdt en ‘s winters de warmte juist binnenhoudt. In de zomer blijft het dus langer koel in huis en in de winter hoef je dus minder te stoken.

Gevelisolatie Westerveld

Isolatie van de gevel is mogelijk bij iedere woning. Dit kan met verschillende materialen en afwerkingen worden gedaan, zoals prefabricage, stucwerk of steenstrips. Gevelisolatie wordt ook wel muurisolatie genoemd, omdat het isolatiemateriaal tegen de buitenkant van de muren wordt geplaatst. Op die manier kan jouw hele huis in Westerveld rondom geïsoleerd worden. 

Dakisolatie Westerveld

Het isoleren van het dak kan zowel van de binnen- als buitenkant. Welke vorm van dakisolatie je kiest, hangt van het type dak en je voorkeur. Een plat dak kan enkel van binnenuit worden geïsoleerd, maar een schuin dak van binnen óf van buiten. Isolatie van binnen wordt direct tegen de dakconstructie geplaatst, terwijl bij isolatie van buiten eerst de dakbedekking verwijderd moet worden.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Westerveld

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Westerveld

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Westerveld is actief in de hele gemeente. Woon je in Benderse, Boschoord, Boterveen, Busselte, Darp, De Monden, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Eemster, Eursinge, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Het Moer, Het Schier, Havelte, Havelterberg, Holtien, Holtinge, Holtland, Kalteren, Kraloo, Leggeloo, Lhee, Lheebroek, Molenstad, Nijensleek, Oldendiever, Oude Willem, Uffelte, Veendijk, Veldhuizen, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Wateren, Westeinde, Wilhelminaoord, Wittelte, Witteveen, Zorgvlied of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en advies.