Isolatiebedrijf Coevorden

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Coevorden en omstreken!

Isoleren in Coevorden

Isolatiebedrijf in Coevorden nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Coevorden. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  TelefoonVoor eventuele vragen
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Isolatiebedrijf nodig?

  Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Coevorden en omgeving adviseren en helpen we je graag.

  Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

  Kruipruimte isolatie

  Kruipruimte isolatie kan vocht en kou vanuit de bodem van je huis tegenhouden. Dat gebeurt dankzij het isolatiemateriaal dat op de bodem van de kruipkelder wordt geplaatst. Door de kruipruimte te isoleren blijft de warmte langer in huis hangen. Ook als jouw huis last heeft van een natte of vochtige kruipruimte is bodemisolatie aan te raden. Op die manier kun je grote problemen voorkomen.

  Vloerisolatie Coevorden

  Vloerisolatie is het isoleren van de vloer door middel van het plaatsen van isolatie tegen de bovenkant van de kruipruimte. Maar afhankelijk van jouw type vloer kan het soms ook direct onder de vloer bevestigd worden. Dankzij het isoleren van de vloer krijgt kou geen kans meer om de woning via vloeren binnen te dringen. Dit zorgt voor meer comfort en energiebesparing. 

  Spouwmuurisolatie

  Spouwmuurisolatie is in Coevorden de meest populaire vorm van isoleren. Isolatie van de spouw zorgt ervoor dat de de hitte ‘s zomers buiten wordt gehouden. En in de winter zal spouwisolatie de warmte juist langer binnenhouden. Dit zorgt ervoor dat spouwmuurisolatie meer comfort biedt, ongeacht het seizoen. Bovendien zul je minder stookkosten hebben in de winter.

  Gevelisolatie Coevorden

  Gevelisolatie is het isoleren van de buitenmuur of buitenmuren. Vandaar dat het ook wel muurisolatie wordt genoemd. Door isolatiemateriaal tegen de buitenkant van een huis te plaatsen, wordt de hele woning rondom geïsoleerd. Je hebt daarbij keuze uit allerlei soorten, materialen en het type afwerking. Gevelisolatie is mogelijk bij iedere woning in Coevorden.

  Dakisolatie Coevorden

  Dakisolatie in Coevorden kan worden uitgevoerd voor elk type dak, of het nou gaat om een plat dak of schuin dak. Afhankelijk van het dak en je voorkeur, kan een dak zowel van binnen als van buiten worden geïsoleerd. Bij isolatie aan de binnenkant wordt isolatie direct tegen de dakconstructie bevestigd. Isoleren van buitenaf kan pas nadat alle dakbedekking (tijdelijk) wordt verwijderd.

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Coevorden

  Ervaring

  Jarenlange ervaring met
  isolatie en advies

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf in Coevorden is actief in de hele gemeente. Woon je in Coevorden, Aalden, Achterste Erm, Benneveld, Dalen, Dalerpeel, Dalerveen, De Kiel, Diphoorn, Eldijk, Erm, Gees, Geesbrug, ‘t Haantje, Holsloot, Langerak, Meppen, Nieuwe Krim, Nieuwlande, Noord-Sleen, Oosterhesselen, Schoonoord, Sleen, Steenwijksmoer, Stieltjeskanaal, Veenhuizen, Wachtum, Wezup, Wezuperbrug, Zweeloo, Zwinderen of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.