Vloerisolatie Drenthe

Vloer laten isoleren?

Ook benieuwd naar de mogelijkheden van vloerisolatie in Drenthe? Vraag binnen één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt binnen 2 werkdagen een prijsopgave op maat. Daarna kies je zelf of je de vloer van je woning wilt laten isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Ons isolatiebedrijf is actief in de gehele provincie en de isolatiemonteurs voorzien je graag van advies. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom vloerisolatie?

Isolatie van de vloer kent vele voordelen. Door isolatie heb je straks minder stookkosten en dus standaard een lagere energierekening. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Bodem- of vloerisolatie?

Het verschil tussen bodem- en vloerisolatie is de plek waar het isolatiemateriaal wordt aangebracht. Bij vloerisolatie wordt dit ofwel onder de vloer óf bovenaan de kruipruimte geplaatst. Bij bodemisolatie gebeurt dit aan de onderkant van de kruipruimte. Wil je weten welke vorm van isolatie voor jouw vloer het beste is? We denken daarin graag met je mee, dus neem gerust contact op voor gratis advies.

Bodem isoleren Drenthe

Houten vloer

Bij houten vloerisolatie kan het isolatiemateriaal meestal vanuit de kruipruimte worden geplaatst. Dat gebeurt dan tussen de houten balken aan de onderkant van de vloer. Maar een vloer isoleren kan ook van bovenaf. In dat geval moet de vloer er helemaal uit worden gehaald. De manier van isoleren hangt af van de hoogte van de kruipruimte.

Betonnen vloer

Bij het isoleren van een betonnen vloer wordt de isolatie meestal aan de bovenzijde van de kruipruimte geplaatst, dus direct tegen de onderkant van de betonvloer. Dit is wel mede afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte. Een andere manier om een betonvloer te isoleren is via isolatie van de bodem. Neem vrijblijvend contact op voor advies.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor vloerisolatie in Drenthe

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Provincie Drenthe

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Drenthe. Woon je in de gemeente Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Midden-Drenthe, Meppel, Noordenveld, Tynaarlo of Westerveld? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.