Isolatiebedrijf Midden-Drenthe

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Midden-Drenthe en regio!

Isoleren in Midden-Drenthe

Isolatiebedrijf in Midden-Drenthe nodig? Vul je gegevens in en je ontvangt binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Midden-Drenthe helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie

Met kruipruimte isolatie kan vocht en kou vanuit de bodem tegen worden gehouden. Door het aanbrengen van isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte, ontstaat er een droge luchtlaag in de kruipkelder waardoor de warmte langer in de woning blijft hangen. Bovendien kan isolatie van de kruipruimte problemen voorkomen, zoals schimmel, stank en rot.

Vloerisolatie

Bij vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal onder de vloer geplaatst (aan de bovenkant van de kruipruimte). Dankzij het isoleren van de vloer komt er geen kou meer via de vloer de woning binnen. Het blijft dus langer warm in huis. Daardoor biedt vloerisolatie meer comfort én energiebesparing. Je krijgt dus geen last meer van koude voeten en hoeft minder te stoken.

Spouwmuurisolatie

De meest populaire vorm van isolatie in Midden-Drenthe is spouwmuurisolatie. Bij isolatie van de spouw wordt de luchtruimte tussen de binnen- en buitenmuur voorzien van isolatiemateriaal. Dit zorgt ervoor dat er een droge luchtlaag ontstaat, waardoor warmte minder snel ontsnapt of zicht naar binnen beweegt. Dat betekent ongeacht seizoen minder kosten en meer comfort.

Gevelisolatie

Het isoleren van een gevel is de isolatie van de muren aan de buitenzijde van het huis. Vandaar dat gevelisolatie ook wel muurisolatie wordt genoemd. De isolatie van een gevel is mogelijk bij elk huis en wordt vakkundig afgewerkt, zodat het niet meer zichtbaar is. Denk aan prefabricage, stucwerk of steenstrips. Gevelisolatie kan bij elk huis in Midden-Drenthe worden gedaan.

Dakisolatie Midden-Drenthe

Bij dakisolatie kun je kiezen voor isolatie aan de binnen- of buitenkant van het dak. Isolatie van binnenuit is het meest gekozen in Midden-Drenthe, want bij isolatie van buitenaf moet eerst de complete dakbedekking worden verwijderd. Welke vorm van dakisolatie je wilt laten uitvoeren, hangt af van je daktype en eigen voorkeur. Dakisolatie kan bij platte daken en schuine daken.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Midden-Drenthe

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Midden-Drenthe is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Alting, Balinge, Beilen, Beilervaart, Holthe, Bovensmilde, Brunsting, Bruntinge, De Polle, Drijber, Eursing, Eursinge, Hijkersmilde, Klatering, Laaghalen, Laaghalerveen, Lieving, Lievingerveld, Makkum, Mantinge, Nieuw-Balinge, Norgervaart, Oosthalen, Orvelte, Smalbroek, Rheeveld, Smilde, Terhorst, Wijster, Witteveen, Zuidveld of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.