Isolatiebedrijf Tynaarlo

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Tynaarlo en omstreken!

Isoleren in Tynaarlo

Isolatiebedrijf in Tynaarlo nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Tynaarlo. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Tynaarlo en regio helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie Tynaarlo

Vocht en kou vanuit de kruipruimte is niet alleen oncomfortabel, het zorgt ook voor een hogere energiekosten. De warme lucht in huis wordt namelijk verdrongen door koude lucht vanuit de kruipkelder. Kruipruimte isolatie helpt vocht en kou vanuit de bodem te weren. Daarom wordt deze vorm van isolatie ook bodemisolatie genoemd. Door de kruipruimte te isoleren blijft het langer warm in huis.

Vloerisolatie Tynaarlo

Vloerisolatie helpt tegen vocht en kou vanuit de bodem van het huis. Door isolatie onder de vloer te plaatsen (aan de bovenkant van de kruipruimte) kan kou efficiënt worden tegengehouden. Dit zorgt voor comfort en energiebesparing. Het is ook mogelijk om isolatiemateriaal tussen de houten balken te plaatsen. De keus tussen vloer en kruipruimte isolatie hangt af van het type vloer. 

Spouwmuurisolatie Tynaarlo

In Tynaarlo is spouwmuurisolatie een veel gekozen vorm van isolatie. Dat komt omdat het zowel in de zomer als in de winter meer comfort biedt. Bij het isoleren van de spouwmuur wordt de isolatie tussen de binnen- en buitenmuur geplaatst. Dat heet de spouw. Hierdoor blijft warmte langer in huis en hoef je dus veel minder te stoken. Andersom blijft hitte in de zomer hierdoor juist buitenshuis.

Gevelisolatie Tynaarlo

Gevelisolatie is de isolatie van de buitenmuren van een woning, vandaar dat het ook wel bekend staat als muurisolatie. Bij isolatie van de gevel wordt het isolatiemateriaal tegen de buitenzijde van de muur of muren geplaatst. Hierdoor kan een woning helemaal rondom geïsoleerd worden. Dit is mogelijk met allerlei materialen en afwerkingen. Denk aan prefabricage, stucwerk of steenstrips.

Dakisolatie Tynaarlo

Bij dakisolatie kun je kiezen om het dak van binnenuit of buitenaf te isoleren. Een plat dak kan alleen van binnenuit worden geïsoleerd, maar een schuin dak van binnen óf buiten. Dit hangt vooral af van je eigen voorkeur. Isolatie van binnen is makkelijker, aangezien het rechtstreeks tegen de dakconstructie kan worden geplaatst. Bij isolatie van buiten moet eerst de dakbedekking worden losgemaakt

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Tynaarlo

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Tynaarlo is actief in de hele gemeente. Woon je in Bokkenstreek, Bruilweering, Eelderwolde, Eelde, Halfweg, Luchtenburg, Oosterbroek, Oudemolen, Tynaarlo, Paterswolde, Plankensloot, Taarlo, Vries, Zeegse, Zeijen, Zuideinde, Zuidlaren of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en advies.