Isolatiebedrijf Noordenveld

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Noordenveld en omgeving!

Isoleren in Noordenveld

Isolatiebedrijf in Noordenveld nodig? Vul je gegevens in en krijg binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Noordenveld. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in isolatie van particuliere woningen. We isoleren bestaande én nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Noordenveld en regio helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie

Heb je last van vocht en kou vanuit de kruipruimte? Of wil je dat de warmte langer in huis blijft hangen? Dan is kruipruimte isolatie een goede oplossing. Door de deze te isoleren wordt er vocht en kou uit de bodem tegengehouden. Bij het isoleren van de kruipkelder wordt er isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte geplaatst. Daarom wordt dit ook wel bodemisolatie genoemd.

Vloerisolatie Noordenveld

Dankzij vloerisolatie komt er geen kou meer via de vloer het huis binnen. Het blijft daardoor langer warm in huis. Zodoende biedt het isoleren van de vloer meer comfort en energiebesparing. Het isolatiemateriaal wordt in dit geval onder de vloer geplaatst, dat wil zeggen aan de bovenkant van de kruipruimte. Op die manier voorkom je tocht en zorg je dat koude voeten verleden tijd zijn.

Spouwmuurisolatie

Een van de meest gekozen vorm van isolatie in Noordenveld is spouwmuurisolatie. Door isolatiemateriaal tussen de binnen- en buitenmuur te plaatsen, ontstaat daar een droge luchtlaag. Deze laag houdt hitte tijdens de zomer buiten en warmte tijdens de winter binnen. Daardoor is spouwmuurisolatie ongeacht seizoen interessant. Je bespaart in de winter flink op de energierekening.

Gevelisolatie Noordenveld

Isolatie van de gevel wordt ook wel muurisolatie genoemd. Dit komt omdat bij gevelisolatie de muren van een woning aan de buitenkant worden geïsoleerd. Op deze manier kan een woning rondom worden afgeschermd, zodat warmte niet meer via de muren kan ontsnappen. Gevelisolatie kan bij ieder huis en wordt afgewerkt met behulp van prefabricage, stucwerk of steenstrips.

Dakisolatie Noordenveld

Schuin dak of plat dak? In beide gevallen is dakisolatie mogelijk. Het hangt af van het type dak en je voorkeur of het dak van de binnen- of buitenzijde kan worden geïsoleerd. Bij isolatie van binnenuit kan het materiaal direct tegen de dakconstructie worden bevestigd. Maar wanneer het isoleren van buitenaf gedaan wordt, zal eerst de complete dakbedekking eraf moeten worden gehaald. 

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Noordenveld

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Noordenveld is actief in de hele gemeente. Woon je in Allardsoog, Alteveer, Amerika, Boerlaan, Een, Een-West, Huis ter Heide, Klunderveen, Langelo, Matsloot, Nietap, Norg, Norgervaart, Oostindië, Peest, Peize, Peizermade, Roden, Peizerwold, De Pol, Sandebuur, Steenbergen, De Streek, Terheijl, Veenhuizen, Westervelde, Zuidvelde of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte en advies.