Kruipruimte isolatie Drenthe

Kruipruimte laten isoleren?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van kruipruimte isolatie in Drenthe? Vraag in één minuut gratis en vrijblijvend een offerte aan en je krijgt binnen 2 werkdagen een prijsopgave op maat. Daarna besluit je zelf of je de kruipruimte van je huis wilt laten isoleren. Je zit dus nergens aan vast. Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie en onze isolatiemonteurs voorzien je graag van advies. Bovendien helpen we je ook bij het aanvragen van subsidie.

Contact

Waarom bodemisolatie?

Isolatie van de kruipruimte kent veel voordelen. Door isolatie heb je minder stookkosten en dus structureel een lagere energierekening. Hierdoor kun je tot wel 30% besparen.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Vloer of bodem isoleren?

Kruipruimte isolatie wordt ook wel bodemisolatie genoemd. Dat komt omdat de isolatie op de bodem van de kruipruimte wordt geplaatst. Bij vloerisolatie gebeurt het isoleren direct onder de vloer. Het verschil tussen vloer- en bodemisolatie is dus de plek waar het isolatiemateriaal wordt aangebracht. Wil je weten welke vorm het beste is voor jouw woning? We denken graag met je mee, dus neem gerust contact op voor gratis advies.

Kruipruimtes isoleren

Door isolatie aan te brengen op de bodem van het huis, wordt er een warme en droge luchtlaag gecreëerd. Dat helpt aanzienlijk tegen een vochtige of natte kruipruimte. Maar ook als je last hebt van tocht is het isoleren van de kruipruimtes verstandig. De warmte blijft dan langer in huis hangen en de vloer zal droger en aangenamer aanvoelen.

Kruipkelder isolatie

Het is aan te raden om een vochtige kruipruimte te isoleren. Vocht en schimmel kunnen namelijk voor problemen zorgen, zelfs al bij een klein laagje water in de kruipruimte. Dankzij de kruipkelder isolatie wordt dit probleem verholpen. Daarbij is het wel van belang dat je de juiste isolatiematerialen kiest. Wij adviseren je hierin daarom gratis en vrijblijvend.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor kruipruimteisolatie in Drenthe

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Provincie Drenthe

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf is werkzaam in de hele provincie Drenthe. Woon je in de gemeente Aa en Hunze, Assen, Borger-Odoorn, Coevorden, De Wolden, Emmen, Hoogeveen, Midden-Drenthe, Meppel, Noordenveld, Tynaarlo of Westerveld? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.