Isolatiebedrijf De Wolden

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in De Wolden én omgeving!

Isoleren in De Wolden

Isolatiebedrijf in De Wolden nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in De Wolden. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in De Wolden helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie is aantrekkelijk voor wie op de energiekosten wil besparen. Bij deze vorm van bodemisolatie wordt de isolatie aan de onderkant van de kruipruimte geplaatst. Zo kan vocht of kou minder goed in de woning komen. De warmte blijft dus langer in je huis in De Wolden hangen. Het isoleren van de kruipruimte werkt ook goed tegen een natte of vochtige bodem en kan problemen voorkomen.

Vloerisolatie De Wolden

Vloerisolatie wordt aan de onderkant van de vloer bevestigd en helpt vocht en kou uit de kruipkelder tegen te houden. Het zorgt voor energiebesparing en meer comfort. Is de vloer van je huis in De Wolden niet of slecht geïsoleerd? Neem dan contact op voor advies over vloerisolatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Onze isolateurs voorzien je graag van professioneel advies.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is veruit de meest populaire vorm van isoleren in De Wolden. Bij spouwmuur isolatie wordt de spouw (luchtruimte) tussen de binnen- en buitenmuur gevuld met isolatie. Hierdoor blijft het ’s zomers koeler en ’s winters warmer in huis. Dat betekent niet alleen minder kosten, maar ook meer comfort. Vandaar dat deze vorm van woningisolatie ongeacht seizoen altijd erg interessant is.

Gevelisolatie De Wolden

Gevelisolatie is de isolatie van de buitenmuren van een huis. Dit wordt daarom ook wel muurisolatie genoemd. De isolatie van de gevel kan bij ieder huis. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materialen, vormen en het soort afwerking. Ben je benieuwd naar de beste isolatie voor de gevels van jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies en een gratis offerte.

Dakisolatie De Wolden

Dakisolatie kan aan de binnen- of buitenkant worden gedaan. Wij isoleren platte daken én schuine daken zowel van binnen als van buiten. Bij isolatie aan de binnenzijde wordt het isolatiemateriaal direct tegen de dakconstructie bevestigd. Bij isolatie van buitenaf zullen eerst pannen, panlatten en stoftengels van het dak moeten worden gehaald. Vraag vrijblijvend om advies voor jouw situatie.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in De Wolden

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in De Wolden is actief in de hele gemeente. Woon jij in Alteveer, Ansen, Berghuizen, De Wijk, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Haakswold, Hees, Kerkenveld, Koekangerveld, Fort, Oldenhave, Koekange, Linde, Oosteinde, Ruinen, Ruinerwold, Ruinerweide, Veeningen, Weerwille, Zuidwolde of in de (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en advies.