Isolatiebedrijf Meppel

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Meppel en omstreken!

Isoleren in Meppel

Isolatiebedrijf in Meppel nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis in Meppel. Je zit dus nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Meppel helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie Meppel

Kruipruimte isolatie vormt een droge luchtlaag tussen de bodem en de woning. Dit zorgt ervoor dat kou en vocht wordt tegengehouden. Op deze manier blijft de warmte langer in je huis in Meppel hangen en hoef je dus minder te stoken met een lagere energierekening tot gevolg. Ook in geval van een vochtige of natte bodem is isolatie van de kruipruimte aan te raden. Zo voorkom je schimmel, stank en rot.

Vloerisolatie Meppel

Vloerisolatie helpt om vocht en kou vanuit de kruipruimte tegen te houden. Door isolatiemateriaal onder de vloer te bevestigen, zul je nooit meer last hebben van een koude vloer. Het zorgt voor energiebesparing en meer comfort. Is de vloer van jouw woning in Meppel nog niet geïsoleerd? Neem vrijblijvend contact op voor gratis advies of een vloerisolatie offerte.

Spouwmuurisolatie Meppel

Spouwmuurisolatie is veruit de meest populaire vorm van isolatie in Meppel. Bij spouwmuurisolatie wordt de luchtruimte (spouw) tussen de binnen- en buitenmuur gevuld met isolatiemateriaal. Dat zorgt ervoor dat het binnenshuis in de zomer langer koel blijft. Andersom blijft het in de winter juist langer warm. Dat houdt in dat je, ongeacht seizoen, minder kosten en meer comfort hebt.

Gevelisolatie Meppel

Gevelisolatie is het isoleren van de (buiten)muren van een huis. Daarom wordt het ook wel muurisolatie genoemd. Gevelisolatie is mogelijk bij elke woning in Meppel. En de mogelijkheden zijn zeer groot. Zo heb je keuze uit allerlei materialen, kleuren, vormen en het type afwerking. Ben je benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem gratis en vrijblijvend contact op voor advies of een offerte.

Dakisolatie Meppel

Dakisolatie kan worden uitgevoerd aan de binnenkant of buitenkant van een dak. Bij isolatie aan de binnenzijde wordt isolatiemateriaal direct tegen het dak bevestigd. Isolatie aan de buitenzijde kan pas nadat alle dakpannen, dakpanlatten en stoftengels van het dak zijn gehaald. Wij adviseren graag welk type dakisolatie bij jouw situatie past. Isolatie is mogelijk voor zowel platte daken als schuine daken.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Meppel

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Meppel is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Meppel, Kolderveen, Nijeveen, Nijentap, Broekhuizen, Kolderveense Bovenboer, Rogat, Slingenberg, Havelterberg, De Klosse, De Schiphorst, Nijeveense Bovenboer, De Kolk of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en advies.