Isolatiebedrijf Borger-Odoorn

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Borger-Odoorn en regio!

Isoleren in Borger-Odoorn

Isolatiebedrijf in Borger-Odoorn nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Borger-Odoorn helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie gaat vocht en kou vanuit de bodem tegen. Door de isolatie op de bodem van de kruipruimte te plaatsen, zal de warmte langer in jouw woning blijven. Ook bij een natte of vochtige kruipruimte is bodemisolatie aan te raden. Op deze manier kun je grote problemen voorkomen, zoals schimmel, stank en rot. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vloerisolatie Borger-Odoorn

Vloerisolatie is het isoleren van de vloer waarbij de isolatie bovenaan de kruipruimte wordt geplaatst (direct onder de vloer). Hierdoor krijgt vocht en kou geen kans meer om via de bodem binnen te dringen. Vloerisolatie zorgt daarmee voor energiebesparing en meer comfort. Koude voeten zijn dus verleden tijd en de kachel kan een aantal graden lager.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is de meest populaire vorm van isolatie in Borger-Odoorn. Het isoleren van de spouw zorgt ervoor dat de spouwmuur de hitte ‘s zomers buiten houdt. En in de winter zal het isoleren van de spouw de warmte juist binnenhouden. Daardoor biedt deze vorm van isolatie comfort ongeacht het seizoen. Ook zul je minder stookkosten hebben in de winter.

Gevelisolatie Borger-Odoorn

Gevelisolatie is de isolatie van de buitenmuur. Dit wordt ook wel muurisolatie genoemd. Bij het isoleren van de gevel wordt er een isolatielaag aan de buitenzijde van het huis geplaatst. Dit is mogelijk bij ieder huis. Je kunt kiezen uit allerlei soorten materialen, kleuren en vormen. Isolatie van een gevel wordt vakkundig afgewerkt, zodat je niet ziet dat het geïsoleerd is.

Dakisolatie Borger-Odoorn

Dakisolatie kan aan de buitenkant én binnenkant van een dak. Afhankelijk van jouw situatie en daktype kies je voor een van de twee opties. Bij isolatie aan de binnenzijde wordt de isolatie rechtstreeks tegen de dakconstructie bevestigd. Bij isolatie van buitenaf zal eerst de dakbedekking moeten worden verwijderd. Dakisolatie kan bij platte daken en schuine daken.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Borger-Odoorn

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Borger-Odoorn is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Borger, Bronneger, Bronnegerveen, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Drouwenermond, Drouwenerveen, Eerste Exloërmond, Tweede Exloërmond, Ees, Eesergroen, Eeserveen, Ellertshaar, Exloërveen, Exloo, Klijndijk, Nieuw-Buinen, Odoorn, Odoornerveen, Valthe, Valthermond, Tweede Valthermond, Westdorp, Zandberg (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.