Isolatiebedrijf Assen

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Assen en omgeving!

Isoleren in Assen

Isolatiebedrijf in Assen nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Assen. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Assen en regio helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie Assen

Bij kruipruimte isolatie wordt isolatiemateriaal aan de onderkant van de kruipruimte geplaatst, waardoor er een droge en warme luchtlaag ontstaat. Deze laag houdt kou en vocht tegen dat anders via de bodem omhoog komt. Zo blijft de warmte langer in jouw huis in Assen hangen. Een vochtige of natte bodem kan ook zorgen voor schimmel, stank en rot. Bodemisolatie is dan zeker aan te raden.

Vloerisolatie Assen

Vloerisolatie wordt aan de onderkant van de vloer geplaatst en helpt vocht en kou uit de kruipruimte tegen te houden. Het zorgt voor energiebesparing en meer comfort. Is de vloer van jouw woning in Assen nog niet geïsoleerd of heb je last van een koude vloer? Neem gerust contact op voor advies over vloerisolatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan.

Spouwmuurisolatie Assen

Het isoleren van de spouwmuur is de meest populaire vorm als het gaat om isolatie in Assen. Bij spouwmuurisolatie in Assen wordt de spouw (de luchtruimte) tussen de binnen- en de buitenmuur voorzien van isolatiemateriaal. Het isoleren van de spouwmuur zorgt ervoor dat de hitte ’s zomers buiten blijft. En in de winter zal het binnen juist langer warm blijven. Dat betekent minder kosten en meer comfort.

Gevelisolatie Assen

Gevelisolatie is de isolatie van de buitenkant van een woning. Dit wordt ook wel muurisolatie genoemd. De isolatie van de gevel is mogelijk bij elk huis in Assen. En daarbij heb je keuze uit allerlei materialen, kleuren, vormen en het type afwerking. Benieuwd naar de beste isolatie voor de gevels van jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact op voor advies en een gratis offerte.

Dakisolatie Assen

Het isoleren van een dak kan zowel aan de binnen- als buitenzijde. Bij dakisolatie aan de binnenkant wordt de isolatie direct tegen de dakconstructie bevestigt. Maar bij isolatie van buitenaf, moeten alle pannen, panlatten en stoftengels van het dak worden gehaald. Wij isoleren platte daken én schuine daken en kunnen dit zowel van binnen als van buiten. Vraag vrijblijvend om advies of een offerte.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Assen

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Assen is werkzaam in de hele gemeente. Woon je in Assen, Anreep, Baggelhuizen, De Haar, Graswijk, Kloosterveen, Lariks, Loon, Marsdijk, Noorderpark, Norgervaart, Peelo, Pittelo, Rhee, Schieven, Ter Aard, Ubbena, Witten, Zeijerveen, Zeijerveld of (wijde) omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.