Isolatiebedrijf Vries

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Vries en omgeving!

Isoleren in Vries

Isolatiebedrijf in Vries nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Vries. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Vries en regio helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie Vries

De bodem van een huis is vaak vochtig en vocht vormt een gevaar voor jouw woning in Vries. Een vochtige of natte kruipruimte kan in de loop der jaren namelijk zorgen voor schimmel, wat uiteindelijk resulteert in een rotte vloer. Met kruipruimte isolatie houd je vocht vanuit de bodem tegen. Hierbij wordt isolatiemateriaal aan de onderzijde van de kruipkelder geplaatst, zodat daar een droge en warme luchtlaag ontstaat. Deze laag houdt kou en vocht tegen dat anders via de bodem omhoog komt. Kruipruimte isolatie is nodig als vloerisolatie niet mogelijk is.

Vloerisolatie Vries

Een goed geïsoleerde vloer biedt veel wooncomfort en zorgt voor een forse besparing op je energierekening. Is de vloer van jouw woning in Vries nog niet geïsoleerd? Neem gerust contact op voor advies over vloerisolatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Bij het isoleren van de vloer wordt isolatiemateriaal aan de onderkant van de vloer geplaatst. Zo helpt je vocht en kou vanuit de kruipruimte tegen te houden. Om het materiaal te kunnen plaatsen dient de kruipruimte minimaal 35 centimeter hoog te zijn. In het uiterste geval kan een vloer van boven geïsoleerd worden en anders adviseren we bodemisolatie.

Spouwmuurisolatie Vries

Het isoleren van de spouwmuur is veruit de meest populaire isolatiemaatregel in Vries. Bij spouwmuurisolatie wordt de luchtruimte tussen de binnen- en de buitenmuur voorzien van isolatiemateriaal. Dit gebeurt via allemaal kleine gaatjes in de muur die weer netjes worden dichtgemaakt. Het isoleren van de spouwmuur zorgt ervoor dat de hitte ’s zomers buiten blijft, terwijl het in de winter juist langer warm zal blijven. Dat betekent dus minder kosten en meer comfort. Benieuwd naar de kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en gratis advies.

Gevelisolatie Vries

Heeft jouw woning in Vries geen spouwmuur? Dan biedt gevelisolatie uitkomst. Bij het isoleren van de gevel wordt het isolatiemateriaal tegen de buitenkant van de muur geplaatst in plaats van in de spouw. Op deze manier kan iedere woning in Vries alsnog via de muur worden geïsoleerd. Naast dat het een goed alternatief is voor spouwisolatie, biedt isolatie van de gevel ook nog een aantal voordelen. Zo is het bij uitstek geschikt voor woning met oude, lelijke of slechte gevels. Je kunt namelijk kiezen uit allerlei afwerkingen, zoals stucwerk, steenstrips of prefabricage.

Dakisolatie Vries

Dakisolatie is een van de meest rendabele isolatiemaatregelen voor je huis in Vries. Dat komt omdat warmte opstijgt naar het dak. En een dak dat niet goed geïsoleerd is, laat veel warmte ontsnappen. Wij kunnen platte en schuine daken isoleren om warmte langer binnen te houden. Dat doen we door isolatiemateriaal rechtstreeks tegen de dakconstructie te bevestigen. Echter kan dakisolatie ook van buitenaf uitgevoerd worden, maar dat gebeurt eigenlijk alleen bij nieuwbouw, dakreparatie en dakrenovatie. Hoewel we beide vormen voor je kunnen uitvoeren, raden wij dakisolatie van binnenuit aan. Vraag gerust om advies of een offerte.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Vries

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Vries is werkzaam in de hele regio. Woon je in Vries of wijde omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.