Spouwmuurisolatie Zuidlaren

Spouwmuur isoleren?

In Zuidlaren heeft de populariteit van spouwmuurisolatie de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Als je benieuwd bent naar de mogelijkheden en graag wilt weten wat het zou kosten, hoef je niet te aarzelen. Voel je vrij om ons een bericht te sturen voor een gratis offerte en vrijblijvend adviesgesprek. Na dit gesprek ben je volledig vrij om zelf te beslissen of spouwmuurisolatie de juiste optie is voor jou. En als je interesse hebt, dan helpen we je ook kosteloos bij het aanvragen van eventuele subsidies. Je kunt altijd binnen twee dagen een reactie van ons verwachten!

Isolatiebedrijf Drenthe

Contact

Voordelen spouwisolatie

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Is mijn woning geschikt?

Voor woningen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd, biedt spouwmuurisolatie aanzienlijke voordelen. Over het algemeen hebben oudere huizen van voor 1920 geen spouwmuur, terwijl nieuwere huizen na 1980 doorgaans al goed zijn geïsoleerd. In de regio Zuidlaren vind je talloze huizen die binnen deze tijdsperiode vallen. Je kunt het bouwjaar van je woning eenvoudig verifiëren via het Kadaster. Het is echter cruciaal dat de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van je huis minstens 4 cm breed is om spouwmuurisolatie te kunnen toepassen. Tijdens ons bezoek aan Zuidlaren kunnen we deze meting uitvoeren of verifiëren.

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor spouwmuurisolatie hangen af van het type woning en de omvang van de spouwmuur die je wilt isoleren. Daarnaast heeft de keuze van het isolatiemateriaal uiteraard ook invloed op de prijs. In Zuidlaren ligt de prijsrange doorgaans tussen €700 en €3.500. Wil je een nauwkeurige schatting voor jouw specifieke woning ontvangen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor details. Binnen 2 werkdagen ontvang je altijd een gratis en geheel vrijblijvende prijsopgave.

Subsidie in Zuidlaren

Ook dit jaar blijft de subsidie voor spouwmuurisolatie beschikbaar voor woningeigenaren in Zuidlaren. Wanneer je besluit om je spouwmuren te laten isoleren, kun je maar liefst 15% van de kosten terugkrijgen. En indien je binnen 24 maanden na de isolatie aanvullende isolatiemaatregelen laat uitvoeren, wordt dit percentage verhoogd naar 30%. Hierdoor wordt spouwmuurisolatie nog aantrekkelijker. In een vrijblijvend adviesgesprek zonder enige verplichting leggen we graag de exacte voorwaarden uit. Bovendien bieden we kosteloze ondersteuning bij het indienen van een subsidieaanvraag voor spouwmuurisolatie in Zuidlaren.

Spouwmuurisolatie offerte

Wil je weten wat spouwmuurisolatie voor jouw woning in Zuidlaren kost? Een offerte aanvragen is snel en gemakkelijk: in één minuut aangevraagd en binnen twee werkdagen ontvangen. Hiermee krijg je duidelijk inzicht in de kosten. Belangrijk om te weten is dat de offerte volledig vrijblijvend is, je hebt geen enkele verplichting! Het is wel essentieel om bij het indienen van je offerteaanvraag het aantal vierkante meters van de muren op te geven. Trek hierbij het oppervlak van de ramen af en voeg een halve meter onder de grond toe, aangezien de spouwmuur zich daar bevindt. Op deze manier kunnen we je de meest nauwkeurige offerte bieden.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor spouwmuurisolatie in Zuidlaren

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Zuidlaren

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Zuidlaren is werkzaam in heel Zuidlaren en omgeving, dus onder andere in Eelde, Paterswolde, Midlaren, De Groeve, Zuidlaarderveen, Westlaren Dennenoord, Oud Annerveen, Spijkerboor, Nieuw Annerveen, Annen, Schipborg, Zuides, Schuilingsoord, Noordlaren en de rest van Tynaarlo. Wil je de spouwmuur van je woning laten isoleren? Dan zijn onze isolateurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.