Isolatie Eelde-Paterswolde

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Eelde-Paterswolde en regio

Isoleren in Eelde-Paterswolde

Isolatiebedrijf in Eelde-Paterswolde nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen twee werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw huis. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

  Naam
  Postcode
  Straat
  Huisnummer
  E-mail
  Telefoon
  Opmerking

  Gratis en vrijblijvend

  Bij verzending ga je akkoord met onze algemene voorwaarden

  Isolatiebedrijf nodig?

  Onze isolateurs zijn gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Eelde-Paterswolde en omstreken adviseren en helpen we je graag.

  Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

  Kruipruimte isolatie

  Behalve dat vocht en kou vanuit de kruipruimte oncomfortabel is, verhoogt dit ook het energieverbruik. Via de kruipruimte komt de koude lucht namelijk omhoog. Kruipruimte isolatie helpt bij het blokkeren van deze bodemvocht en -kou. Om die reden wordt het ook wel bodemisolatie genoemd.

  Vloerisolatie

  Vloerisolatie beschermt tegen vocht en kou die van onderaf de woning binnenkomen. Het isolatiemateriaal wordt doorgaans aan de bovenkant van de kruipruimte geplaatst, maar het kan ook van boven tussen de houten balken. Dit hangt af van het type vloer en de hoogte van de kruipruimte.

  Spouwmuurisolatie

  In Eelde-Paterswolde is spouwmuurisolatie een populaire keuze voor isolatie. Het zorgt zowel in de zomer als in de winter voor meer comfort én een lagere energierekening. De spouwmuur wordt geïsoleerd door isolatie tussen de binnen- en buitenmuren te plaatsen, beter bekend als de spouw.

  Gevelisolatie

  Gevelisolatie, ook wel muurisolatie genoemd, is de isolatie van de buitenmuren van een woning. Bij het isoleren van de gevel wordt het isolatiemateriaal tegen de buitenzijde van de muur of muren geplaatst. Hierdoor is het mogelijk om een woning volledig te isoleren. Vervolgens wordt het netjes afgewerkt.

  Dakisolatie

  Je kunt ervoor kiezen om het dak van binnen of van buiten te laten isoleren met dakisolatie. De belangrijkste factor hierin is persoonlijke voorkeur. Isoleren van binnenuit is eenvoudiger, omdat het meteen tegen de dakconstructie kan worden geplaatst. Bij dakisolatie van de buitenaf zal eerst de dakbedekking verwijderd moeten worden.

  Waarom ons isolatiebedrijf?

  Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Eelde-Paterswolde

  Ervaring

  Jarenlange ervaring met
  isolatie en advies

  Maatwerk

  Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

  Kwaliteit

  Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

  Werkgebied

  Ons isolatiebedrijf is actief in de hele gemeente Tynaarlo. Woon je in Eelde, Paterswolde, Spierveen, Bunne, Zuideinde, Winde, Yde, Donderen of (wijde) omgeving? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en advies.