Spouwmuurisolatie Meppel

Spouwmuur isoleren?

In Meppel is de populariteit van spouwmuurisolatie voor woningen de laatste jaren enorm toegenomen. Ben jij ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden en wil je weten wat het zou kosten? Aarzel niet om ons een bericht te sturen voor een gratis prijsopgave en een vrijblijvend adviesgesprek. Na het gesprek heb je alle vrijheid om zelf te beslissen of spouwmuurisolatie de juiste keuze is voor jou. En als je interesse hebt, staan we je ook gratis bij bij het aanvragen van eventuele subsidies. Binnen slechts twee dagen kun je altijd een reactie van ons verwachten!

Isolatiebedrijf Drenthe

Contact

Voordelen spouwisolatie

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Is mijn woning geschikt?

Spouwmuurisolatie biedt uitstekende voordelen voor woningen die tussen 1920 en 1980 zijn gebouwd. Oudere huizen van voor 1920 hebben doorgaans geen spouwmuur, terwijl nieuwere huizen na 1980 meestal al van goede isolatie zijn voorzien. In de regio Meppel tref je talloze woningen aan die zich binnen deze tijdsperiode bevinden. Je kunt het bouwjaar van je huis zelf verifiëren via het Kadaster. Het is echter van belang dat de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur van je huis minstens 4 centimeter breed is om spouwmuurisolatie mogelijk te maken. Bij ons bezoek aan Meppel kunnen we deze meting uitvoeren of controleren.

Spouwmuurisolatie Meppel

Kosten spouwmuurisolatie

De kosten voor spouwmuurisolatie worden beïnvloed door het type woning en de omvang van de spouwmuur die je wenst te isoleren. Het gekozen isolatiemateriaal heeft uiteraard ook invloed op de prijs. In Meppel variëren de prijzen doorgaans tussen €700 en €3.500. Wil je een precieze raming voor jouw specifieke woning? Aarzel dan niet om met ons in contact te treden voor aanvullende details. Binnen 2 werkdagen krijg je altijd een kosteloze en geheel vrijblijvende prijsindicatie.

Subsidie in Meppel

In Meppel blijft de subsidiemogelijkheid voor spouwisolatie ook dit jaar weer beschikbaar voor woningeigenaren. Als je besluit om je spouwmuren te laten isoleren, kun je dus 15% van de kosten terugkrijgen. En als je binnen 24 maanden na de isolatie aanvullende isolatiemaatregelen laat uitvoeren, wordt dit percentage zelfs verhoogd naar 30%. Dit maakt spouwmuurisolatie dus nóg aantrekkelijker. De precieze voorwaarden lichten we graag toe tijdens een vrijblijvend adviesgesprek zonder enige verplichting. Bovendien bieden we gratis ondersteuning bij het aanvragen van subsidie voor spouwmuurisolatie in Meppel.

Spouwmuurisolatie offerte

Benieuwd naar de prijs van spouwmuurisolatie in Meppel voor jouw woning? Je kunt eenvoudig binnen een minuut een offerte aanvragen en binnen twee werkdagen een persoonlijke prijsopgave ontvangen. Hiermee krijg je een helder inzicht in de kosten. De offerte is volledig vrijblijvend, dus je hebt geen enkele verplichting! Bij het indienen van je offerteaanvraag is het wel belangrijk om het aantal m2 van de muren te vermelden. Trek daarbij het oppervlak van de ramen af en voeg een halve meter onder de grond toe, aangezien de spouwmuur zich daar bevindt. Op deze manier kunnen we je de meest nauwkeurige offerte verstrekken.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn we dé specialist voor spouwmuurisolatie in Meppel

Ervaring

Jarenlange ervaring met isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Meppel

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Meppel is werkzaam in heel Meppel en omgeving, dus onder andere in Kolderveen, Nijeveen, Nijentap, Broekhuizen, Kolderveense Bovenboer, Rogat, Slingenberg, Havelterberg, De Klosse, De Schiphorst, Nijeveense Bovenboer en De Kolk. Wil je de spouwmuur van je woning laten isoleren? Dan zijn onze isolatiemonteurs je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.