Isolatiebedrijf Gieten

Specialist in duurzaam isoleren

Ons isolatiebedrijf is actief in Gieten en omgeving!

Isoleren in Gieten

Isolatiebedrijf in Gieten nodig? Vul je gegevens in en ontvang binnen 2 werkdagen gratis en vrijblijvend een offerte voor de isolatie van jouw woning in Gieten. Je zit nergens aan vast.

Een lagere energierekening

Je woning stijgt in waarde

Voordelig verduurzamen

Contact

Isolatiebedrijf nodig?

Ons isolatiebedrijf is gespecialiseerd in de isolatie van particuliere woningen. We isoleren zowel bestaande bouw als nieuwbouw en zijn actief in de hele provincie Drenthe. Dus ook in Gieten en regio helpen we je graag, inclusief hulp bij het aanvragen van subsidie.

Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in kruipruimteisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie, gevelisolatie en dakisolatie. We bieden dus altijd een oplossing op maat. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang kosteloos advies.

Kruipruimte isolatie Gieten

Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord dat vocht een bedreiging kan vormen voor jouw huis in Gieten. Een vochtige kruipruimte kan namelijk zorgen voor schimmel, wat het huis kan aantasten. Kruipruimte isolatie kan hierbij helpen. Door isolatiemateriaal aan de onderkant van de kruipruimte aan te laten brengen, ontstaat er een droge en warme luchtlaag bij de bodem van het huis. Hierdoor wordt vocht en kou tegengehouden, wat niet alleen jouw huis in Gieten beschermt, maar ook het wooncomfort verhoogt én de energierekening verlaagt.

Vloerisolatie Gieten

Wil jij in Gieten ook genieten van een goed geïsoleerde vloer? Naast het bieden van wooncomfort, zorgt vloerisolatie voor een flinke besparing op je energierekening. Neem gerust contact op voor advies over vloerisolatie of vraag gratis een vrijblijvende offerte aan. Bij het isoleren van de vloer wordt isolatiemateriaal aan de onderkant van de vloer geplaatst om vocht en kou vanuit de kruipruimte tegen te houden. De kruipruimte dient wel minimaal 35 centimeter hoog te zijn. Is dit niet het geval? Dan adviseren we bodemisolatie.

Spouwmuurisolatie Gieten

Spouwmuurisolatie is een populaire isolatiemaatregel in Gieten. Door de spouwmuur te laten isoleren wordt de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur voorzien van isolatiemateriaal. Hierdoor wordt warmte in de winter langer vastgehouden en blijft het in de zomer juist lekker koel. Dit leidt tot meer wooncomfort en bespaart ook nog eens fors op energiekosten. Ben je benieuwd naar de kosten voor spouwmuurisolatie in Gieten? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvende offerte en gratis advies.

Gevelisolatie Gieten

Wil jij je woning in Gieten graag laten isoleren, maar heeft deze geen spouwmuur? Kies dan voor gevelisolatie! Hierbij wordt isolatiemateriaal tegen de buitenkant van de muur geplaatst voor optimale isolatie. Dit is niet alleen een goed alternatief voor spouwisolatie, maar biedt ook nog eens voordelen voor woningen met oude of slechte gevels. Door uit verschillende afwerkingen te kiezen, krijg je namelijk een mooi resultaat waardoor je gevel er weer als nieuw uit ziet.

Dakisolatie Gieten

Dakisolatie is een van de meest rendabele isolatiemaatregelen die je kunt nemen voor je woning in Gieten. Warmte stijgt namelijk op naar het dak en als die niet goed geïsoleerd is, ontsnapt er veel warmte. Wij kunnen platte en schuine daken isoleren om de warmte binnen te houden. Dat doen we door isolatiemateriaal rechtstreeks tegen de dakconstructie te bevestigen. Hoewel dakisolatie ook van buitenaf kan worden uitgevoerd, bijvoorbeeld bij nieuwbouw, is isolatie van binnenuit de norm. Wil jij ook besparen op je energierekening en bijdragen aan een duurzamer milieu? Vraag dan nu vrijblijvend advies of een offerte aan.

Waarom ons isolatiebedrijf?

Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé specialist voor isolatie in Gieten

Ervaring

Jarenlange ervaring met
isolatie en advies

Maatwerk

Altijd een offerte op maat met voordelige prijzen

Kwaliteit

Kwalitatieve en duurzame isolatiematerialen

Werkgebied

Ons isolatiebedrijf in Gieten is werkzaam in de hele regio. Woon je in Gieten of wijde omgeving? Dan zijn we je graag van dienst! Neem gratis en vrijblijvend contact op voor een offerte op maat en persoonlijk advies.